Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا مشاهده زباله‌های رها شده در حاشیه خیابان‌ها به ویژه در مجاورت زمین‌ها و ساختمان‌های نیمه کاره، سطل‌های زباله فرسوده و بسیار کثیف، نخاله‌های ساختمانی و فاضلاب جاری در برخی مناطق، همچنین پیاده روهای ناهموار و ساماندهی نشده در کنار خیابان‌هایی با آسفالت فرسوده و چاله‌های فراوان هر رهگذری را در این منطقه پر جمعیت آزرده می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهالی این منطقه با انتقاد از عملکرد شهرداری آبادان می‌گویند: خدمات شهرداری تنها به مناطق مرکزی شهر آبادان متمرکز شده و توجه چندانی به مناطق قدیمی و حاشیه این شهر از جمله کوی ذوالفقاری و میثاق نمی‌شود.

یک شهروند آبادانی ساکن کوی ذوالفقاری با ابراز نارضایتی از وضعیت آسفالت این منطقه اظهار داشت: وضعیت آسفالت در خیابان‌های ذوالفقاری مناسب نیست و خیابان‌های این منطقه با چاله‌های فراوان تردد را برای اهالی مشکل کرده است.

علی حیاوی افزود: با گذر از کوی ذوالفقاری به وضوح می‌توان تبعیض را در خدمت رسانی به مناطق محروم شهر آبادان ملاحظه کرد. شهرداری در طرح جدید خود برای نخاله برداری، لکه گیری آسفالت و اصلاح علائم ترافیکی مناطق محروم را در نظر نگرفته و اولویت نخست آن رسیدگی به مرکز شهر آبادان و مناطق مرفه نشین است.

وی افزود: از طرفی فضای سبز و پارک مناسبی در مناطق محروم وجود ندارد و شهروندان از خدمات ارائه شده توسط شهرداری و شورای اسلامی این شهر رضایت ندارند.

یکی دیگر از اهالی کوی ذوالفقاری ضمن انتقاد از وضعیت نامناسب بهداشتی در کوی ذوالفقاری و کم کاری شهرداری در نظافت این منطقه گفت: در بیشتر ایام خیابان اصلی ۴۰ متری این منطقه از آب‌های سطحی و فاضلاب پر است و اهالی برای تردد با مشکل روبه رو هستند.

وی افزود: کمتر کوچه‌ای را در کوی ذوالفقاری آبادان می‌توان یافت که خالی از زباله و یا نخاله ساختمانی نباشد و این امر بیانگر ضعف شهرداری در نظارت و پاکیزگی این منطقه است.

یکی دیگر اهالی ذوالفقاری نیز گفت: آسفالت کوچه‌ها بدون زیرسازی مناسب انجام شده و آسفالت خیابان‌های این منطقه رو به نابودی است.

احمد نصاری اظهار داشت: مردم این منطقه از خدمات شهری محروم هستند و مسئولان حتی پای درد و دل اهالی نمی‌نشینند و مشکلات آنها را گوش نمی‌دهند.

یکی دیگر از اهالی نیز گفت: از ایستگاه چهار تا ایستگاه ۱۲ پارک و فضای مناسبی برای گذران اوقات فراغت اهالی ایجاد نشده و به نظر می‌رسد شهرداری به فکر این مناطق محروم و حاشیه شهر نیست.

این شهروند آبادانی گفت: فضای سبزی در ذوالفقاری نیست و ارائه خدمات شهری در حد بسیار ضعیفی است البته شاید دلیل این وضعیت نامطلوب نظارت ضعیف باشد.‌

سید علوی هاشمی ساکن کوی میثاق آبادان نیز ضمن انتقاد از وضعیت نامناسب سطل‌های (باکس‌) زباله در محله‌های مختلف از جمله کوی میثاق و کوی ذوالفقاری گفت: چندین سال است که شهرداری یک باکس جدید زباله در منطقه مستقر نکرده و همه باکس‌های زباله فرسوده بوده و وضعیت نا مناسبی دارند.

وی افزود: جانمایی مناسبی نیز برای باکس‌های زباله انجام نشده و این موضوع بهداشت و سلامت مردم این منطقه را به خطر انداخته است.

به گزارش ایرنا شهردار آبادان چندی پیش درگفت و گو با خبرنگاران یکی از مواردی که باعث تخلیه و انباشت زباله و نخاله های ساختمانی از سوی برخی شهروندان در برخی مناطق این شهر شده را وجود زمین های رها شده و ساختمان های نیمه ساز عنوان کرد.

حسین حمیدپور افزود: زمین ها و ساختمان های نیمه کاره بسیاری در مناطق مختلف شهر آبادان وجود دارد که سالها رها شده و به محل تخلیه زباله از سوی برخی اهالی تبدیل شده اند.

وی همچنین از اجرای طرحی تحت عنوان طرح ویژه ۷۷ خبر داده و بیان داشت: با هدف پاکسازی و ساماندهی مناطق شهری، طرح ویژه ۷۷ در آبادان اجرا می‌شود که بر اساس این طرح مناطق شهری آبادان به ۷۷ بخش و قسمت تقسیم بندی شده و پاک سازی می‌شوند.

حمیدپور افزود: در این طرح ۹ اقدام مختلف شامل جاروکشی، هرس درختان، نظافت کانال‌های روباز، نخاله برداری، لکه گیری آسفالت، شست وشوی درختان و جداول، ترمیم مناطق خطرساز، رنگ آمیزی و اصلاح علائم ترافیکی و نی زدایی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه شهرداری وظیفه دارد برای پاکیزگی و ساماندهی مناطق شهری تلاش کند، تصریح کرد: نظافت و پاکسازی محلات و مناطق از وجود زباله، نخاله و داشتن شهری پاک و دوست داشتنی بدون مشارکت آنان ممکن نیست.

کوی ذوالفقاری آبادان در منطقه سه شهرداری آبادان قرار دارد و یکی از مناطق پر جمعیت این شهر می‌باشد.

به گزارش ایرنا بسیاری از مناطق شهر آبادان از جمله منطقه احمد آباد و به ویژه بازار این منطقه از نظر جمع آوری زباله با مشکل مواجه است و با گذر از این منطقه با تراکم جمعیت بالا می توان انواع زباله های رها شده در حاشیه خیابان را مشاهده کرد.

هر چند شهرداری متولی اصلی جمع آوری زباله، پاکسازی و خدمات رسانی شهری است اما آنچه که بسیار مهم بوده و باید مورد توجه قرار گیرد مشارکت شهروندان در حفظ پاکیزگی و نظافت شهر است.

شهرداری آبادان به منظور تشویق شهروندان برای مشارکت در اجرای طرح جمع آوری و دفع بهداشتی زباله های شهری، پارسال طرحی را در مناطقی از این شهر اجرا کرد که بنا به گفته شهردار آبادان به دلیل مشارکت ضعیف شهروندان این طرح موفقیت آمیز نبود.

۳۰۱۵/‏۶۰۶۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعی شهرداری آبادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۹۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع

سرپرست اداره کل طرح‌های توسعه شهری و منطقه‌ای شهرداری اصفهان با اشاره به طرح جامع شهر اصفهان گفت: محدوده شهر، ارتفاعات و کاربری‌ها، از جمله موضوعات اساسی و کالبدی است که در این طرح پیگیری می‌شود.

سعید صادقانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به فرایندهای اداره کل طرح‌های توسعه شهری و منطقه‌ای در ۱۴۰۳ اظهار کرد: تمام این فرایندها در راستای تسریع و تسهیل پاسخگویی به متقاضیان و اربابان رجوع است، همچنین سیاست‌گذاری‌هایی که در این حوزه انجام می‌شود، بتواند به فرایند پاسخگویی کمک کند.

وی با بیان اینکه این اداره کل سعی دارد در چند حوزه ورود پیدا کند، افزود: اولین موضوع این است که بتوانیم کارشناسان مناطق را به لحاظ سطح علمی و فنی به‌روز نگه داریم تا بتوانند به‌درستی و بر اساس ضوابط، پاسخ متقاضیان را در کمترین زمان بدهند؛ در این راستا کلاس‌های آموزشی پیش‌بینی شده است تا بتوانیم این کار را انجام دهد.

سرپرست اداره کل طرح‌های توسعه شهری و منطقه‌ای شهرداری اصفهان با اشاره به اجرای طرح‌هایی که بتواند طرح تفصیلی و توسعه شهری را غنی از اطلاعات کند و موجب شود تا کاربر منطقه و شهروند از طریق سامانه شهرسازی الکترونیک به حداکثر اطلاعات مدنظر دستیابی پیدا کند و از برداشت‌های سلیقه‌ای و کندی روندی پاسخگویی جلوگیری کند، گفت: طرح جامع برای آینده شهر اهمیت زیادی دارد، با توجه به قرارداد اخیر اداره کل راه و شهرسازی با مشاور طرح جامع، شهرداری نیز به‌عنوان مصرف‌کننده می‌تواند در این طرح اثرگذار باشد.

صادقانی ادامه داد: شهرداری اصفهان به این حوزه ورود کرد و کمیته‌های تخصصی در معاونت شهرسازی تشکیل شد، همچنین پیگیری می‌شود تا موارد مدنظر شهرداری توسط اداره کل راه و شهرسازی لحاظ شود.

وی با بیان اینکه محدوده شهر، ارتفاعات و کاربری‌ها، از جمله موضوعات اساسی و کالبدی است که در این طرح پیگیری می‌شود، تصریح کرد: تلاش می‌کنیم در زمان مقرر و بر اساس قول‌های مشاور، خروجی‌های این طرح را داشته باشیم.

کد خبر 749160

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۲۶۷ پروژه در مناطق در قالب پویش امیدوافتخار
  • شوش و کرخه قطب کشاورزی خوزستان و کشور محروم از تسهیلات و امکانات کشاورزی
  • پایان عملیات بازپیرایی بوستان شهری کوچه بیوک در یزد
  • در حوزه تخلفات شهری بیش از ۱۱۳۷ مورد تخریب و جمع‌آوری صورت گرفت
  • واکنش چمران به پول‌پاشی میلیاردی شهرداری برای مدیرانش: اطلاع ندارم!
  • واکنش چمران به ودیعه میلیاردی به مدیران شهرداری
  • پاسخ رئیس شورای شهر به پرداخت ودیعه میلیاردی به برخی از مدیران شهرداری
  • پیش‌بینی بودجه تملک فضای سبز برای سال جاری در منطقه ۲
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند